headerimage

Zoek je goede Shockwave?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Nijmegen. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Shockwave.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830635 WhatsApp

Een doelgerichte en pijnverlichtende behandeling met shockwave

Heel precieze therapie

Shockwavetherapie is een behandelmethode die we inzetten bij klachten die heel precies onder de huid aangepakt moeten worden. Soms zijn bijvoorbeeld knopen in je spieren zo hardnekkig dat massage niet genoeg helpt. Daarnaast zetten we shockwavetherapie in bij het behandelen van ontstoken gebieden of verkalking aan pezen en spieren. Benieuwd of shockwave voor jou helpt? Maak vandaag nog een afspraak.

Hoe werkt shockwave?

Shockwave is een therapie op basis van geluidsgolven. Deze geluidsgolven sturen in tien minuten ongeveer drieduizend kleine, gerichte ‘shocks’ naar het verkalkte of verkleefde gebied. Dit gebied kunnen we losmaken omdat we heel precies op een pees kunnen werken. Shockwave stimuleert tevens de bloedcirculatie waardoor je lichaam zichzelf beter kan genezen.

Shockwave: effectief en pijnloos

Shockwavetherapie neemt bij chronische ontstekingen, bijvoorbeeld een golferselleboog, de ontsteking weg. Bij behandeling van een verkalking verlicht shockwave de pijn en vergroten we de beweeglijkheid van het gebied. Shockwave is een bewezen effectieve en pijnloze behandeling.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

3.544 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top