headerimage

Zoek je goede Medical taping?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Nijmegen. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Medical taping.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830635 WhatsApp

Medical taping: een steuntje voor je spieren

Medical taping helpt je lichaam

Medical taping kan ingezet worden als ondersteuning tijdens herstel. We zetten het in om zwakke spieren te helpen herstellen, gespannen spieren wat rust te geven of om pijn te verminderen en je houding te corrigeren. We geven je lichaam hiermee het steuntje wat het nodig heeft. Maak vandaag nog een afspraak voor medical taping.

Hoe werkt medical tape?

We brengen tape aan op je huid. Medical tape is van textiel gemaakt, is antiallergisch en latex-vrij. De tape tilt je huid als het ware een beetje op zodat je doorbloeding gestimuleerd wordt en de druk van de zenuwen wordt getild. Je laat medical tape meerdere dagen zitten.

Het stimuleren van je zelfherstellend vermogen

Medical taping ondersteunt de natuurlijke processen in je lichaam. We geven de spieren waar het wat minder mee gaat een extra steuntje zodat het zelfgenezend vermogen van je lichaam zijn werk kan doen. Het is een milde manier om natuurlijke processen te ondersteunen. Je kunt tijdens het dragen van medical tape gewoon blijven oefenen en trainen.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

3.544 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top