headerimage

Zoek je goede Sportfysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Nijmegen. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Sportfysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830635 WhatsApp

Veilig herstellen en opbouwen met sportfysiotherapie

Sportblessure? Sportfysiotherapie!

Sporten doe je voor je plezier en om je fit in je lijf te voelen. Niks is dan zo vervelend als een sportblessure waardoor je (tijdelijk) niet kunt sporten. Van je verstappen tot vergeten te stretchen, of een gemene overtreding tot een onhandige draai met je knie. Elke sport heeft zo zijn klassieke blessures maar een ding hebben ze gemeen: het is verdraaid vervelend.

Een ongelukje of meer

In sommige gevallen heb je bij het oplopen van een sportblessure dikke pech. Vaak is er echter meer aan de hand en is dat ‘ongelukje’ de uitkomst van een langer proces van slecht bewegen, verkeerde schoenen of te zwaar trainen. Met sportfysiotherapie kijken we waar de klacht precies vandaan komt zodat de kans op herhaling in de toekomst verkleind wordt. Maak vandaag nog een afspraak voor jouw sportblessure.

Terug naar veilig sporten

Tijdens je herstel word je begeleid door een sportfysiotherapeut. Deze therapeut spreekt jouw taal, weet wat je wilt bereiken en houdt in de gaten of je te snel gaat. Onze sessies zijn ingericht op een verloop van pijnverlichting naar soepele en lange spieren. Aansluitend werken we aan het versterken van je spieren zodat je weer veilig je eigen sport kunt beoefenen.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

3.544 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top