headerimage

Heb je last van Tenniselleboog?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Nijmegen. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Tenniselleboog.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830635 WhatsApp

Een volledige behandeling voor tenniselleboog

Een tennisarm: pijn vanuit je elleboog

Je voelt het bij het opstaan: pijn en tintelingen. Zodra je al een klein beetje draait met je arm is de pijn vanuit je elleboog overweldigend. Grote kans dat je last hebt van een tenniselleboog.

Overbelasting is de boosdoener

Een tenniselleboog is een peesontsteking. Een peesontsteking ontstaat door overbelasting; het keer op keer een verkeerde beweging maken. Door de overbelasting verstijft je spier waardoor hij beschadigd raakt en nog meer verstijft, net zolang tot hij gaat ontsteken. Een peesontsteking is goed te behandelen door een fysiotherapeut dus loop er niet langer mee door en maak gauw een afspraak.

Doorbreek het patroon met fysiotherapie

Tijdens de fysiobehandelingen doorbreken we het patroon door je pees, de spieren en het gewricht gelijktijdig te behandelen. We zetten methodes als massage of dry-needling in om de spanning weg te halen en geven je fysio oefeningen zodat je thuis aan de slag kunt. Zo kunnen we de cirkel van pijn, beschadigen en verergeren steeds kleiner maken – net zolang tot het helemaal is verdwenen.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

3.544 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top