wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Vraag het even na bij je zorgverzekeraar. Kijk ook even bij 1e afspraak voor meer details.

// //

Fysio niet in basisverzekering

//

Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt je behandeling over het algemeen betaald door je verzekeraar. Niet aanvullend verzekerd en moet je zelf betalen? Bel ons dan even, wij informeren je graag over onze meest actuele tarieven.

'; get_header(); include( THEME_DIR . '/template-parts/part-pageheader.php' ); ?>

De behandeling bestaat uit een eerste gesprek (met diagnose en behandelplan) en dan de uitvoering van dat plan. Dat duurt al met al gemiddeld zes tot twaalf weken.

Behandelingen via Fysio Nijmegen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het is altijd goed om het even te controleren bij je zorgverzekeraar. Als je niet aanvullend verzekerd bent, bel ons even voor de actuele tarieven.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

WhatsApp

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiĆ«nt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

3.544 patiƫnten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top