headerimage

Heb je last van Polsklachten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Nijmegen. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Polsklachten.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830635 WhatsApp

Een persoonlijk fysioprogramma bij polsklachten

Polsblessure

Een polsblessure ontstaat vaak bij een abrupte, heftige beweging van je pols, bijvoorbeeld als je jezelf opvangt na een val. De pezen zijn opgerekt en je banden zijn beschadigd. Naast de pijn die je voelt zie je misschien ook wat zwelling of een blauwe plek.

Kom direct langs voor jouw polsklachten

Een goede richtlijn bij polsklachten is: hoe eerder je erbij bent, hoe sneller je kunt herstellen. Ben je net gevallen? Hou je pols met intervallen van 10 minuten koel met een icepack. Kom dan zo snel mogelijk langs, dan zetten we een brace of leggen een drukverband aan om direct de druk op de pols te verlichten en pijn te verminderen. Hou bovendien je pols zoveel mogelijk omhoog (hoger dan je hart). We zien je graag snel op de praktijk.

Een persoonlijk behandelplan voor polsklachten

Fysiotherapie is zeer geschikt bij polsklachten. Door de klap zijn de spieren in je pols verkrampt. Dit verhelpen we door middel van rustige fysio oefeningen, massage, taping of dry needling. Als de ergste pijn achter de rug is en je kunt weer alle bewegingen maken, stellen we een persoonlijk fysio oefenprogramma op dat gericht is op kracht, coördinatie en beweeglijkheid van je spieren zodat je snel weer de oude bent.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

3.544 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top