headerimage

Heb je last van Frozen shoulder?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Nijmegen. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Frozen shoulder.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830635 WhatsApp

Een professionele behandeling voor frozen shoulder

Frozen shoulder: een langdurig traject

Een frozen shoulder is een pijnlijke, stijve arm die je behoorlijk kan belemmeren in je dagelijks doen en laten. Vermoed je dat je last hebt van frozen shoulder? Doe dan hier de zelftest. Het helen van een frozen shoulder kan lang duren, maar het is goed te behandelen met professionele fysiotherapie. Maak, ook bij twijfel of milde klachten, vandaag nog een afspraak voor een behandeling.

Het beginstadium van frozen shoulder

Het begin van frozen shoulder is het zogeheten ‘freezing’ stadium. Dit stadium is pijnlijk en je merkt dat je je arm steeds minder ver kunt bewegen. Wij helpen door middel van bijvoorbeeld deep tissue massage of dry needling om jouw pijn te verlichten.

Beperkte mobiliteit in het frozen stadium

In het volgende stadium, het ‘frozen’ stadium, is de mobiliteit van je arm flink beperkt en je zult merken dat de pijn erg gemeen kan zijn als je over je grenzen probeert te gaan. Tijdens deze fase richten we ons op het indammen van pijnklachten en zorgen we ervoor dat je houding optimaal blijft.

Kracht opbouwen tijdens de thawing fase

Het laatste stadium heet ‘thawing’. In deze laatste fase merk je dat je steeds meer kunt en dat de pijn een stuk minder is dan voorheen. We begeleiden je erin om met beleid kracht op te bouwen om de slapper geworden schouder weer kracht te geven.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

3.544 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top